Ako vznikali evanjeliá - Quesnel, Michel (Pramene, 1994)
Kniha podáva súhrn všetkých dôležitých bodov vzniku evanjelií a ich dvetisícročnú históriu. Je to prvá publikácia svojho druhu v slovenskom jazyku. Na prehĺbenie vedomostí je vhodná pre všetkých, ktorí evanjelium čítajú, alebo ho ešte len chcú spoznať...