Sprisahanie - Marks, J.H (IKAR, 1997)
Román podľa scenára filmu s J.Robertsovou a M. Gibsonom. Taxikár Jerry je čudák a má fixnú ideu že mu hrozí nebezpečenstvo. So svojím podozrením sa vyberie na ministerstvo spravodlivosti za Alicou Suttonovu, ktorú už dlho zbožňuje a žiada, aby jeho podozrenie vyšetrili. Alica ho neberie vážne, no časom sa jeho podozrenia začnú potvrdzovať...