Stavba hudebních nástrojů - Pavílek, Stanislav (Praha SPN, 1968)
Publikace nejen pro II. až IV. ročník střední průmyslové školy obor výroba hudebních nástrojů.
Keywords: česká literatúra; hudobné nástroje -- výroba; hudobné nástroje -- stavba; harmoniky a akordeóny; klavír a pianino; dychové nástroje -- drevené; dychové nástroje -- plechové a bicie; strunové hudobné nástroje; varhany; elektrické hudobné nástroje; odborné publikácie