Chémia - Sedlárová, Eva; Valent, Aladár; Kohútová, Mária (Bratislava Univerzita Komenského, 2005)
Publikácia je určená pre záujemcov o štúdium na Farmaceutickej fakulte UK Bratislava.
Keywords: slovenská literatúra; chémia; učebnice stredných škôl; odborné publikácie