Milé stretnutia - Busquets, Carlos; Batlle, M. A.; Thomas-Bilstein, Jacques; Michnáčová, Denisa; Gründlerová, Viera (Bratislava Junior, 1996)
Osem ilustrovaných rozprávok pre najmenších.
Keywords: belgická literatúra; rozprávky o zvieratkách; pre najmenších čitateľov