Matematika - Kadlečková, Magdaléna; Zimka, Rudolf (MAT-CENTRUM, 1997)
Základné požiadavky pre prijímacie skúšky na vysoké školy. Učebný text obsahuje tématické okruhy zo stredoškolskej matematiky potrebné k pri príprave na prijímacie skúšky z matematiky.