Matematika - Kadlečková, Magdaléna; Zimka, Rudolf (Zvolen MAT-CENTRUM, 1997)
Základné požiadavky pre prijímacie skúšky na vysoké školy.
Učebný text obsahuje tématické okruhy zo stredoškolskej matematiky potrebné k pri príprave na prijímacie skúšky z matematiky.
Keywords: slovenská literatúra; matematika -- skúšky prijímacie -- školy vysoké -- príručky; odborné publikácie