Napoleonova posledná láska - May, Karl nemecký autor 25. februára 1842 - 30. marca 1912; Augstenová, Taťjana; Mojžišová, Zuzana (Prešov SIMA, 1995)
Dobrodružný román z pera slávneho spisovateľa... z čias nemecko-francúzskej vojny.
Keywords: nemecká literatúra; historické romány; dobrodružné romány