Dotyky lásky - Krentzová, Jayne Ann americká autorka 28. marca 1948 (IKAR, 1999)
Charity Truittová nestojí o sobáš, ktorý by spájal majetky rodinnej firmy s majetkom bohatého snúbenca Bretta Loftusa a na poslednú chvíľu zruší zásnuby. Uchýli sa z veľkomesta na vidiek, kde ju čaká veľká láska.