Perfektní partneri - Krentzová, Jayne Ann americká autorka 28. marca 1948 (IKAR, 1998)
Bohatá dedička Letty zápasí s problémom nielen ako viesť novú firmu, ale aj ako sa zbaviť bývalého snúbenca, ktorý ju podviedol a teraz o ňu znovu prejavuje záujem...