Celiakia u detí - Kováčová, Magda; Pekárková, Božena (Ústav zdravotnej výchovy, 1996)
Cieľom publikácie je pomôcť rodičom detí chorých na celiakiu, aby lepšie pochopili problematiku tejto choroby a poradiť im, ako majú pripravovať vhodné diétne jedlá.