Celiakia u detí - Kováčová, Magda; Pekárková, Božena (Bratislava Ústav zdravotnej výchovy, 1996)
Cieľom publikácie je pomôcť rodičom detí chorých na celiakiu, aby lepšie pochopili problematiku tejto choroby a poradiť im, ako majú pripravovať vhodné diétne jedlá.
Keywords: slovenská literatúra; potravinová alergia; celiakia; bezlepková dieta -- jedálny lístok; bezlepkové prípravky; recepty -- na varenie -- celiakia; populárno-náučné publikácie; príručky