Údolie vlkov. 2/2 - Benzoniová, Juliette francúzska autorka 30. októbra 1920 - 7. februára 2016 (REMEDIUM, 1996)
Rodinné sídlo predkov Hortense de Lauzargues sa týči nad auvergneskými lesmi, v ktorých sa ešte stále preháňajú vlci. Vlčie zákony vládnu aj na starom hrade. Prinútia ju, aby odtiaľ utiekla a zanechala tam svoju zakázanú lásku Jeana, zrodenú z tajomstiev tmavých hôr. Po ťažkých skúškach prichádza Hortense do Paríža...