Rok neviňátek - Cooksonová, Catherine anglická autorka 20. júna 1906 - 11. júna 1998; Krýslová, Michaela (Praha TALPRESS, 1997)
Manželství Coulsonových nikdy nebylo bez problémů, ale od té doby, co se spolu se svými třemi syny - mentálně postiženým Stephenem, adoptivním Joem a maminčiným mazánkem Donem - přestěhovali do venkovského sidle, se krize neustále prohlubuje. Tragická nehoda nejmladšího syna v den jeho svatby je jen jednou z těžkých zkoušek této rodiny. Matka končí v psychiatrické léčebně odkud utíká, aby se pomstila na své rodině.....
Keywords: anglická literatúra; romány o láske; psychologické romány