Nie práve anjel - Edmondsová, Lucinda írska autorka 16. februára 1965 - 11. júna 2021 od roku 2000 píše pod manželovým menom Lucinda Rileyová (REMEDIUM, 1996)
Nie práve anjel je komplexným románom o extrémoch v láske a rodinných vzťahoch, s fascinujúcim príbehom, v ktorom nechýba duch, oheň ani odvaha. Anjelská tvár a herecký talent predurčili Chesku Hammondovú, aby sa stala medzinárodnou filmovou herečkou už vo svojich štyroch rokoch. Jej matka Greta si pod dojmom dcérkiných obrovských úspechov a bohatstva nevšímala Cheskine čudácke sklony...