Základy tovaroznalectva a manažerstva kvality - Mateides, Alexander (ESOX Consulting, 1996)
Publikácia je určená študentom odborných škôl zaoberajúcich sa predmetnou problematikou, pracovníkom obchodnej sféry ako aj širokej spotrebiteľskej verejnosti.