Praktikum z podnikových financií 1. - Daniel, Peter; Krištofík, Peter (Banská Bystrica Univerzita Mateja Bela, 1996)
STRUČNÝ OBSAH
ÚVOD
ČASŤ 1
ÚVOD DO PROBLEMATIKY PODNIKOVÝCH FINANCIÍ
1. kapitola
ÚVOD DO PROBLEMATIKY PODNIKOVÝCH FINANCIÍ
2. kapitola
ZÁKLADNÉ VZŤAHY FINANČNEJ MATEMATIKY
ČASŤ 2
FINANCOVANIE PODNIKU Z VLASTNÝCH ZDROJOV
3. kapitola
VLASTNÉ EXTERNÉ ZDROJE FINANCOVANIA
4. kapitola
VLASTNÉ INTERNÉ ZDROJE FINANCOVANIA
ČASŤ 3
FINANCOVANIE PODNIKU Z CUDZÍCH ZDROJOV
5. kapitola
FINANCOVANIE PODNIKU BANKOVÝM ÚVEROM
6. kapitola
ALTERNATÍVNE FORMY FINANCOVANIA Z CUDZÍCH ZDROJOV
Bibliogr. odkazy
Keywords: podniky -- financie -- príklady -- učebnice vysokoškolské; financie -- podniky -- príklady -- učebnice vysokoškolské