Praktikum z podnikových financií 2. - Krištofík, Peter; Pinka, Dušan; Úradníček, Vladimír; Daniel, Peter (V Banskej Bystrici Univerzita Mateja Bela, 1996)
Skriptum je zamerané na potreby vyučovania predmetov orientovaných na problematiku podnikových financií či finančnej matematiky a praktické precvičenie nadobudnutých poznatkov z predmetných predmetov. Rovnako dobre však poslúži každému čitateľovi, ktorý má záujem o praktické preverenie svojich vedomostí z oblasti podnikových financií. ide o doplnené vydanie skrípt Podnikové financie - praktikum.
Bibliogr. s. 174
Keywords: podniky -- financie -- príklady -- učebnice vysokoškolské; financie -- podniky -- príklady -- učebnice vysokoškolské