Zaľúbená princezná. 3. - Cabotová, Meg americká autorka, ilustrátorka 1. februára 1967 (IKAR, a. s., 2002)
Po Denníku princeznej a Princeznej vo svetle reflektorov sa v tretej časti znovu stretávame s Miou, ktorá zažije dve katastrofické oslavy Dňa vďakyvzdania, dva týždne sa trasie pred rozhodujúcou skúškou z matematiky, zlostí sa na Kennyho, pretože sa nevie rozhýbať a pozvať ju na zimný večierok, a teší sa na vianočné prázdniny, ktoré strávi v kráľovstve Genovia. Tento diel o priateľstve, bozkávaní, anonymných lístočkoch a radách o láske, ktoré Mii dáva stará mama, sa stane neodlučným spoločníkom každej tínedžerky.