Asagaj - kolektív autorov; Smith, Wilbur anglický autor 9. januára 1933 - 13. novembra 2021; Pezzelli, Peter americký autor 28. januára 1959; Koryta, Michael americký autor 20. septembra 1982; Shafferová, Mary Ann americká autorka 13. decembra 1934 - 16. februára 2008 (Reader's Digest Výber, 2010)
Asagaj - Poručík Leon Courtney dostane ponuku, aby pracoval pre jedného z najslávnejších bielych lovcov afrického kontinentu a stal sa sprievodcom európskych boháčov po safari. Čaká ho séria dobrodružstiev.