Vyhliadka - kolektív autorov; Connelly, Michael americký autor krimi 21. júla 1956; Thomasová, Rosie anglická autorka 1947; Barclay, Linwood kanadský autor amerického pôvodu, humorista a publicista 22. marca 1955; Krueger, William Kent americký autor 16. novembra 1950 (Reader's Digest Výber, 2009)
Vyhliadka - Na vyhliadke na Mulholland Drive sa našla mŕtvola doktora Stanleyho Kenta s dvomi dierami po guľkách v zátylku. K prípadu povolali detektíva Harryho Boscha, ktorý rýchlo zisťuje, že zavraždený mal prístup k rádioaktívnym látkam v takmer všetkých nemocniciach celých Los Angeles. Vyšetrovanie celkom bežného zločinu sa rýchlo mení na niečo oveľa závažnejšie a nebezpečnejšie.