Vyhliadka - kolektív autorov; Connelly, Michael americký autor krimi 21. júla 1956; Thomasová, Rosie anglická autorka 1947; Barclay, Linwood kanadský autor amerického pôvodu, humorista a publicista 22. marca 1955; Krueger, William Kent americký autor 16. novembra 1950; Frank, Patrick; Chovanová, Tamara; Zrubáková, Martina; Gális, Vladislav (Bratislava Reader's Digest Výber, 2009)
Vyhliadka - Na vyhliadke na Mulholland Drive sa našla mŕtvola doktora Stanleyho Kenta s dvomi dierami po guľkách v zátylku. K prípadu povolali detektíva Harryho Boscha, ktorý rýchlo zisťuje, že zavraždený mal prístup k rádioaktívnym látkam v takmer všetkých nemocniciach celých Los Angeles. Vyšetrovanie celkom bežného zločinu sa rýchlo mení na niečo oveľa závažnejšie a nebezpečnejšie.
Iris a Ruby - Mladučká Ruby skrýva pod drsným zovňajškom neistotu a zraniteľnosť. 82-ročná Iris je naopak ráznou ženou. Napriek tomu sú si také blízke, že Iris sa s Ruby môže podeliť o svoje spomienky na vášnivú lásku.
Bez rozlúčky - Štrnásťročná Cynthia Biggeová sa v to ráno zobudila a zistila, že je sama. Jej rodina - mama, otec a brat - zmizla bez slova, bez odkazu, bez stopy. O dvadsaťpäť rokov neskôr Cynthia ešte vždy hľadá odpovede. A dozvie sa zničujúcu pravdu.
Ohnivé jazero - Odžibvejský šaman Henry Meloux celý život pomáhal iným, teraz sám potrebuje pomoc. Od bývalého šerifa, svojho priateľa, žiada, aby mu pomohol nájsť syna, ktorého nikdy nevidel. Ani jeden z nich netuší, aké nebezpečenstvo ich čaká.
Keywords: Najlepšie svetové čítanie; Vyhliadka; Iris a Ruby; Bez rozlúčky; Ohnivé jazero; americká literatúra