Bobuľa - Garajszki, Margit (Perfekt, a.s, 2011)
Na Mesiac sa lieta púpavami alebo slameným klobúkom? Aký je rozdiel medzi hladom zo slušnosti a činorodým hladom? Prečo si treba obliecť na noc čarovnú pyžamu? Ako treba veveričku pasovať za rytiera? Dá sa žonglovať s reďkovkami? Na všetky otázky získate odpoveď z tejto knižky a zistíte aj to, že na narodenie novej sestry sa najlepšie čaká u starých rodičov. Knižka je určená pre všetky deti, ktoré už majú súrodencov, alebo by chceli mať.