Bobuľa - Garajszki, Margit; Naglik, Hana pseudonym slovenského autora Silvestra Lavríka (Perfekt, a.s. Bratislava, 2011)
Na Mesiac sa lieta púpavami alebo slameným klobúkom? Aký je rozdiel medzi hladom zo slušnosti a činorodým hladom? Prečo si treba obliecť na noc čarovnú pyžamu? Ako treba veveričku pasovať za rytiera? Dá sa žonglovať s reďkovkami? Na všetky otázky získate odpoveď z tejto knižky a zistíte aj to, že na narodenie novej sestry sa najlepšie čaká u starých rodičov. Knižka je určená pre všetky deti, ktoré už majú súrodencov, alebo by chceli mať.
Keywords: slovenská literatúra; literatúra pre deti; príbehy o deťoch; na prednes - 1. stupeň ZŠ; pre čitateľov od 9 rokov