Preslávili Slovensko - Mráz, Igor (S-GLÓBUS, 1991)
Publikácia približuje športovcoch ako napr. A.Tkáč, S.Seman, O. Nepela, M.Mečíř, J.Pribilinec, ktorí preslávili Slovensko svojimi športovými zásluhami...