Radošinské naivné divadlo - Štepka, Stanislav slovenský autor, dramatik, režisér, scenárista, herec, textár, zakladateľ a vedúca osobnosť Radošinského naivného divadla 26. júla 1944 (Tatran, 1983)
Knižné vydanie výberu divadelných hier od Stanislava Štepku, v ktorých môžete čakať hovorovú aj spisovnú reč, množstvo satiry i pohľad na veľké, spoločensky dôležité problémy očami malých ľudí.