Radošinské naivné divadlo - Štepka, Stanislav slovenský autor, dramatik, režisér, scenárista, herec, textár, zakladateľ a vedúca osobnosť Radošinského naivného divadla 26. júla 1944; Mydlo, Svetozár slovenský ilustrátor, maliar, grafik a karikaturista 10. júla 1948 - 29. november 2014; Kusý, Ivan (Bratislava Tatran, 1983)
Knižné vydanie výberu divadelných hier od Stanislava Štepku, v ktorých môžete čakať hovorovú aj spisovnú reč, množstvo satiry i pohľad na veľké, spoločensky dôležité problémy očami malých ľudí.
Keywords: Jááánošííík; Človečina; Slovenské tango; slovenská literatúra; dráma; Radošinské naivné divadlo; divadelné hry