Požehnanie rodiny - Spencerová, La Vyrle americká autorka 17. júla 1943 (IKAR, 1996)
Medzi mladým Chrisom a staršou príťažlivou vdovou sa zrodí láska. No k úplnému šťastiu im ešte chýba požehnanie rodiny.