Korunka pre Laurel - Strattonová, Penelope anglická autorka (IKAR, 2000)
Krásnej Laurel sa splnia všetky želania - sobášom získa šľachtickú korunku a pri nohách jej ležia najkrajší muži Anglicka. Uprostred lesku londýnskej smotánky zrazu stretne Daniela, hrdinu od Waterloo, ktorému ako dievčatko darovala medailónik pre šťastie. Jej srdce sa rozhorí dávnou láskou...