Sladké bohatstvo - Krentzová, Jayne Ann americká autorka 28. marca 1948 (IKAR, 1997)
Temperamentná Jessie sa vzbúri proti želaniam svojho otca, ktorý by uvítal, keby sa vydala za dravého manažéra jeho firmy. Bojí sa, že jej nápadníkovi ide skôr o dedičstvo, ako o ňu samu. Príťažlivý Sam však robí všetko pre to, aby ju presvedčil o opaku...