Cesta slávy - Heinlein, Robert A. (Laser, 1992)
Oscar Gordon je vybrán Ištar, královnou sedmi vesmírů, aby společně zachránili Fénixovo vejce, klíč k Ištařinu počítačovému komplexu. Oscar po mnoha dobrodružstvích nakonec uspěje. Heinleinův pokus o fantasy.