Nežné nepriateľstvo - Lindseyová, Johanna americká autorka 10. marca 1952 - 27. októbra 2019 (IKAR, 1997)
Sváry medzi znepriatelenými škótskymi klanmi má ukončiť sobáš mladého Jamieho s krásnou Sheenou. Jamie si však nechce dať vnútiť nevestu a aj Sheena, ktorá počula veľa historiek o Jamieho krutosti, sa tejto predstavy desí. Situácia sa zmení, keď sa mladí ľudia ocitnú pod jednou strechou...