Být nejlepší. 3. - Bradfordová, Barbara Taylor anglická autorka 10. mája 1933 (Šulc a spol, 1992)
Tretí zväzok rozsiahlej rodinnej ságy uzatvára osudy osudy rodiny Hartovcov. Román s veľkým množstvom postáv, ktorých životné príbehy sa dynamicky prelínajú a ovplyvňujú, sa odohráva po celom svete - v Yorkshire, Londýne, Paríži, na francúzskej Riviére, v austrálskom buši alebo v New Yorku a Hongkongu. Na všetkých týchto miestach sú podniky, ktoré patria rozvetvenému rodu Hartovcov. Obrovský majetok a jeho udržanie však zároveň prináša konkurenčný boj a katastrofické hrozby - a ten, kto chce zostať najlepším, musí im čeliť s vypätím všetkých životných síl.