Týždenník - Maga, Ján (Michal Vaško, 1999)
Modlitby a básne na každý deň v týždni. Je to príručka pre každodenné prežívanie stretnutia s Bohom. Kresťan modlitbou a dobrým úmyslom posväcuje svoju prácu i odpočinok, svoje radosti i strasti. Človek sa stáva Božím a Boh priateľom. Obsahuje postrehy, návod, ako prežiť každý deň v pokoji a s vierou.