Vyvolený - kolektív autorov; Bourne, Sam anglický autor 25. februára 1967; Crais, Robert americký autor 20. júna 1953; Simonsonová, Helen anglická autorka; Brownová, Sandra americká autorka 12. marca 1948 (Reader's Digest Výber Slovensko, 2012)
Najlepšie svetové čítanie. 1. Vyvolený-Sam Bourne: Maggie Costellová, poradkyňa nového prezidenta Spojených štátov Stephena Bakera, je hrdá na to, že môže pracovať po boku takého výnimočného muža. Avšak len do chvíle, keď sa na scéne objaví istý Vic Forbes a vyhráža sa, že zverejní škandalózne informácie o prezidentovej minulosti. 2. Tichý muž-Sandra Brownová: Amerikou otriasa hospodárska kríza, osamelá matka Ella Barronová však žije deň za dňom rovnako. Stará sa o nájomníkov svojho penzióna a o syna Sollyho, a ani vo sne by jej nenapadlo, že by sa jej život mohol zmeniť. Všetko je však zrazu inak, keď sa u nej ubytuje pán Rainwater. 3. Pravidlo číslo jeden-Robert Crais: Joe Pike pátra po vrahoch svojho dávneho kamaráta. Stopa vedie do srbského podsvetia v Los Angeles, priamo medzi jeho neľútostných bossov. Sprievodkyňu Joeovi robí prostitútka a v hre je aj unesené dieťa a zásielka pašovaných kalašnikovov. Pikeovi však ide o jediné - pomstiť kamarátovu smrť. 4. Posledný boj majora Pettigrewa-Helen Simonsonová: Ernest Pettigrew, major vo výslužbe, žije pokojne na anglickom vidieku. Stojaté vody jeho života nečakane sčerí priateľstvo, ktoré sa rozhorí medzi ním a pani Aliovou pôvodom z Pakistanu. Vzápätí sa ukáže, ako aj dnes ľuďom môžu komplikovať život predsudky.