Daj sa mu celý - Stanček, Ľubomír 1955- (Nadácia kňažského seminára Jána Vojtaššáka, 2006)
Dej románu sa odohráva v súčasnosti. Autor v ňom poukazuje na to, že aj dnes je možná čistá duchovná láska. Hlavnými predstaviteľmi sú kňaz Irenej a mladá profesorka.