Lovec. 1. - Smithová, Lisa Jane americká autorka 4. septembra 1965 (Vydavateľstvo Fragment, 2016)
Pôvodne si Jenny myslela, že len kúpi darček k narodeninám a pôjde. Predavačove bledomodré oči ju však úplne opantali. Pri odchode držala v ruke HRU a intenzívny mrazivý pocit, že ten pohľad nevidela naposledy. Na oslave Tomových narodenín začnú hrať priatelia novú Hru. Večer plný zábavy sa však zmení na noc hrôzy. Hra sa postupne stane novou realitou, ktorej vládne Julian - Princ tieňov. Démonický predavač z obchodu, nemilosrdný lovec, ktorý sa nezastaví pred ničím. Zakázaná Hra sa začala a kto prehrá, ten zaplatí...