3x mimo zákona Pokrvní príbuzní. Až kým vás smrť nerozdelí. Zbrane - McBain, Ed; Marušiaková, Svetlana (Slovenský spisovateľ Bratislava, 1982)
Tri skvelé detektívky populárneho autora. Prvé dva romány /Pokrvní príbuzní, Až kým vás smrť nerozdelí/ charakterizuje viac-menej klasická zápletka /vražda, únos/, tretí príbeh Zbrane je dramatickým opisom vzrušujúcich životných osudov zločinca...
Keywords: anglická literatúra; kriminálne romány