Kto miluje, vyhráva - Brossová, Andy slovenská autorka (EvitaPress, s.r.o, 2015)
Pravda o tom, že muža spoznáte až vtedy, keď s ním máte deti Andy stretla Roba. Hoci si myslela, že chlap, po akom túži, neexistuje, v ňom nájde všetky svoje predstavy. Je jedno, že jej rodičom sa veľmi nepáči. Andy je už veľká a vie si svoje šťastie obhájiť. Po nádherných spoločných chvíľach, prebdených vášnivých nociach a víkendoch plných zážitkov, sa ocitnú ruka v ruke pred oltárom. Ako v rozprávke. Po čase zisťuje, že nechce byť ako každá "správna" manželka. Manželka, ktorá zvláda všetko: viesť domácnosť, starať sa o deti, starať sa o seba a o svoje vzdelávanie... Hneď potom, ako sa staneme matkami, každá stíhame robiť viacero vecí naraz. Zatiaľ čo náš vyvolený ostáva na gauči s futbalom, pivom a dobrým jedlom.... Ak chcete uveriť sebe, svojim snom a tomu, že aj s láskou a deťmi sa sny plniť dajú. Prečítajte si túto knihu. Lebo ten - kto miluje, vyhráva. Ale musí bojovať :)