Police, policové steny a skrine - Clausen, Niels (Urob si sám, 1996)
Každý pracovný postup je krok za krokom jednoducho a zrozumiteľne vysvetlený v texte a zobrazený na sprievodných fotografiách. Pri všetkých prácach sú použité prehľadné symboly - pre stupeň namáhavosti, náročnosť, spotrebu času, potrebné náčinie a úspory.