Spiš. Vlastivedný zborník. 7. - Krempaská, Zuzana; Števík, Miroslav (Múzeum Spiša, 2014)
Vlastivedný zborník Spiša sa po 27 rokoch vracia v knižnej podobe. Zborník obsahuje štúdie a články zo spoločenskovednej a prírodovednej oblasti Spiša ako aj významné osobnosti Spiša a okolia. Slovenský text.