Spiš. Vlastivedný zborník 7. - Krempaská, Zuzana; Števík, Miroslav (Múzeum Spiša Spišská Nová Ves, 2014)
Vlastivedný zborník Spiša sa po 27 rokoch vracia v knižnej podobe. Zborník obsahuje štúdie a články zo spoločenskovednej a prírodovednej oblasti Spiša ako aj významné osobnosti Spiša a okolia. Slovenský text.
Keywords: regionálna geografia; Spišské Vlachy; Markušovce; Spišská Nová Ves; Spiš (Slovensko); Pieninský národný park; Levoča; Podolínec