Zvonice, kostoly a kalvárie Slovenska - Škubla, Pavol (Perfekt, a.s, 2015)
Navštívte viac ako 400 miest, mestečiek, dediniek i malých osád a spoznáte, že obyvatelia aj tých najmenších z nich majú právo byť pyšní na svoj kostol, kaplnku alebo inú kultúrnu pamiatku. Kniha vás formou cestopisu zavedie do neznámych končín, ktoré skrývajú vzácne poklady našej histórie, často však okolo nich nevšímavo prejdeme. Nádherné drevené kostolíky, morové stĺpy či božie muky vám svojou nevšednou krásou vyrazia dych.