Záhada Raketovej ulice - Auxtová, Ivana (Perfekt, a.s, 2014)
Kniha siedmich neuveriteľných sci-fi príbehov ťa zavedie do sveta fantázie na Raketovú ulicu. Katka sa presťahuje do nového domu, v ktorom je každé ráno neporiadok ako po zemetrasení.