Gúľalo sa jabĺčko - Pavlovič, Jozef slovenský autor 13. júna 1934; Ondreičková, Daniela (Fortuna Libri Bratislava, 2015)
Milé básničky pre detičky o ovocí, ktoré sprevádzajú veselé ilustrácie Daniely Ondreičkovej.
Keywords: slovenská literatúra; literatúra pre deti; poézia; ovocie; jedlo; leporelo; pre najmenších čitateľov