Veršované hádanky zo sveta prírody - Mislovičová, Sibyla (Matys, 2015)
Hádanky zo sveta prírody v podobe veselých básničiek a nádherných ilustrácií poskytnú deťom zábavu aj poučenie a podporia ich fantáziu. Veršované hádanky si ľahko zapamätajú a môžu ich dávať súrodencom, rodičom aj spolužiakom.