Veršované hádanky zo sveta prírody - Mislovičová, Sibyla; Aubert, Elena G. (Matys Bratislava, 2015)
Hádanky zo sveta prírody v podobe veselých básničiek a nádherných ilustrácií poskytnú deťom zábavu aj poučenie a podporia ich fantáziu. Veršované hádanky si ľahko zapamätajú a môžu ich dávať súrodencom, rodičom aj spolužiakom.
Keywords: literatúra pre deti; slovenská literatúra; poézia; hádanky; o prírode; pre najmenších čitateľov