Moderné drevodomy - Štefko, Jozef (Antar, spol. s r.o, 2015)
Vydavateľstvo Antar vydáva 20 rokov mesačník Dom a Byt a skúsenosti z ostatných troch rokov ukázali stúpajúci záujem verejnosti o rodinné domy na báze dreva. Tento jav bol signálom, že trh potrebuje zrozumiteľné informácie o drevodomoch. Preto túto tému spracovali do 140 stranovej publikácie s názvom "Moderné drevodomy". Sú v nej aktuálne , zrozumiteľné a overené informácie, ako správne postaviť rodinný dom na báze dreva. Sú v nej aj zaujímavé stavby rodinných domov z dreva a tiež aj zrozumiteľne predstavené konštrukčné systémy pre stavbu drevodomov.