Lásky se neboj! Bolestivé vzpomínky - Goodnightová, Linda; Greenová, Grace (Harlequin, 2013)
Lásky se neboj!:Jak přimět rezervovaného právníka Granta Lawsona, aby se znovu zamiloval? Jak pomoci Arianě získat otce pro očekávaná dvojčátka? Řešení je jediné: dát tyhle dva dohromady! A jestli láska opravdu dokáže všechno, snad spolu najdou odpovědi na své problémyů a splní si své sny.Bolestivé vzpomínky: Když Liz Fosterová zjistí, že je těhotná, postaví ji její partner před rozhodnutí: buď dítě, nebo on. Liz se rozhodne pro dítě a tím jí nastanou komplikace. Chce se vrátit se do rodného městečka, ale zděšeně zjišťuje, že otec prodal rodný dům Mattu Garvockovi - jejímu příteli z mládí, který jí na střední škole zlomil srdce. Liz je však přesvědčena, že Matt nemá na dům právo a je rozhodnuta bojovat o něj do poslední kapky krve! K jejímu překvapení jí Matt sám nabídne pomoc a Liz shledává, že jeho přitažlivost se jen těžko odolává...