Hollywoodske deti - Collinsová, Jackie anglicko-americká autorka 4. októbra 1937 - 19. septembra 2015 (Alpress, s. r. o., 1996)
Román z prostredia hollywoodskej smotánky, synov a dcér úspešných a slávnych osobností filmu. Autorka popisuje ich detstvo, roky dospievania v prostredí slávy a prepychu ale aj škandálov ich rodičov. Ako sa s tým dokážu vyrovnať, vykresľuje na jednotlivých postavách a ich príbehoch...